Τηλ.::
Κίνα Περίφραξη μετάλλων ασφάλειας κατασκευαστής
Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Πελάτης πρώτα, ακεραιότητα-προσανατολισμένος

Αρχική Σελίδα

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd

Η Co. προϊόντων υλικού πλέγματος καλωδίων yuanhai Anping, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2011, (ο προκάτοχος είναι Co., ΕΠΕ προϊόντων υλικού πλέγματος καλωδίων Hebei Jianghai) εγκαταστάσεις βρίσκεται στη μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της Ασίας του πλέγματος καλωδίων-- Κομητεία Anping, επαρχία Hebei. Η επιχείρηση άρχισε να παράγει την ενωμένη στενά επιτροπή φρακτών από το 2002. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, έχει γίνει μια συλλογή της διάφορης Ε&Α οθόνης, παραγωγή και οι επιχειρήσεις πωλήσεων, έχουν τώρα περισσότερους από 500 υπαλλήλους, ετήσια ικανότητα παραγωγής του καλωδίου όπως περισσότερα από 30 εκατομμύρια τόνοι, είναι η μεγάλης κλίμακας βιομηχανία επιχειρηματικής οθόνης σπονδυλικών στηλών.
Κύρια προϊόντα: Φράκτης ραγών, οδικός φράκτης, κάμπτοντας φράκτης τριγώνων, φράκτης αερολιμένων, προσωρινός φράκτης, φράκτης περιφραγμάτων, ενισχύοντας ενωμένες στενά επιτροπές πλέγματος, πλέγμα Gabion και άλλα προϊόντα.
Η επιχείρησή μας έχει τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση με το πετρέλαιο, τη μεταλλεία, την κατασκευή, τη μεταφορά και άλλες δημοτικές μονάδες για να διατηρήσει μια καλή συνεταιριστική σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Νότια Αφρική, Αυστραλία, κ.λπ., πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες.
Θα συνεχίσουμε «πελάτης πρώτα, ακεραιότητα-προσανατολισμένου στον» στους σκοπούς, προκειμένου να καινοτομήσουμε, το πνεύμα της win-win συνεργασίας για να προχωρήσουμε σταθερά και των προκλήσεων του μέλλοντος για να γίνουμε οι επιδρύτεροι βιομηχανικοί ηγέτες και ο μεγαλύτερος προμηθευτής των προϊόντων καλωδίων συνεχώς για τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες με τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : YUANHAI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 1000,000-5000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. προϊόντων υλικού πλέγματος καλωδίων yuanhai Anping, ΕΠΕ που ιδρύθηκε το 2011, (ο προκάτοχος είναι Co., ΕΠΕ προϊόντων υλικού πλέγματος καλωδίων Hebei Jianghai) επιχείρηση άρχισε να παράγει την ενωμένη στενά επιτροπή φρακτών από το 2002.

Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, έχει γίνει μια συλλογή της διάφορης Ε&Α οθόνης, της παραγωγής και των επιχειρήσεων πωλήσεων.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή της Ασίας του πλέγματος καλωδίων-- Κομητεία Anping, επαρχία Hebei.

Το 2014, η επιχείρησή μας συνεχίζει να επεκτείνεται, το νέο κτίριο γραφείων και να αυξάνει το εργαστήριο επιστρώματος, που αγοράζει το νέο εξοπλισμό επιστρώματος.

Τώρα έχει περισσότερους από 500 υπαλλήλους, ετήσια ικανότητα παραγωγής του καλωδίου όπως περισσότερα από 30 εκατομμύρια τόνοι, είναι η μεγάλης κλίμακας βιομηχανία επιχειρηματικής οθόνης σπονδυλικών στηλών.

υπηρεσία της εταιρίας

 

1. Οι ΌΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ αυτές τις όρους αντιπροσωπεύουν την τελική και πλήρη συμφωνία των κομμάτων και καμία όρος ή διάταξη που τροποποιεί ή που αλλάζει με κάθε τρόπο τις παροχές που δηλώνονται εν τω παρόντι δεν θα είναι δεσμευτικός επάνω στην επιχείρησή μας εκτός αν γίνοντας εγγράφως και υπογεγραμμένος και εγκεκριμένος από έναν ανώτερο υπάλληλο ή άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στην επιχείρησή μας. Καμία τροποποίηση οποιοιδήποτε από αυτούς τους όρους δεν θα τροποποιηθεί από την αποστολή της επιχείρησής μας των αγαθών μετά από την παραλαβή της εντολής αγοράς αγοραστών, του αιτήματος ναυτιλίας ή των παρόμοιων μορφών που περιέχουν τις τυπωμένες όρους πρόσθετες σε ή σε σύγκρουση με τους όρους εν τω παρόντι. Εάν οποιοσδήποτε όρος, πρόταση ή
η παροχή δηλώνεται κρατημένος άκυρος από ένα δικαστήριο της ικανής αρμοδιότητας, τέτοια δήλωση ή εκμετάλλευση δεν έχει επιπτώσεις στην ισχύ οποιασδήποτε άλλησδήποτε όρου, πρότασης ή διάταξης που περιέχονται εν τω παρόντι.

 

2. ΑΠΟΔΟΧΗ των ΔΙΑΤΑΓΩΝ - όλες οι διαταγές υπόκεινται στη γραπτή επαλήθευση τιμών από ενέκριναν το προσωπικό επιχείρησής μας εκτός αν οριζόμενος εγγράφως για να είναι σταθερές για μια καθορισμένη χρονική περίοδο. Η αποστολή των αγαθών χωρίς γραπτή επαλήθευση τιμών δεν αποτελεί την αποδοχή της τιμής που περιλαμβάνεται στη διαταγή.

 

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προγενέστερη ανακοίνωση, να αντικαταστήσει μια εναλλακτική λύση
προϊόν του ομοειδών είδους, της ποιότητας και της λειτουργίας. Εάν ο αγοραστής δεν θα δεχτεί ένα υποκατάστατο, ο αγοραστής πρέπει συγκεκριμένα να δηλώσει ότι καμία αντικατάσταση δεν επιτρέπεται όταν ζητά ο αγοραστής ένα απόσπασμα, εάν τέτοιο αίτημα για το απόσπασμα υποβάλλεται, ή, εάν κανένα την αίτημα για το απόσπασμα δεν υποβλήθηκε, κατά τοποθέτηση μιας διαταγής με την επιχείρησή μας.

4. ΤΙΜΗ - Οι τιμές που αναφέρονται, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δαπανών μεταφορών, ισχύουν για 10 ημέρες εκτός αν χαρακτηρισμένος ως
εταιρία για μια συγκεκριμένη περίοδο σύμφωνα με ένα γραπτό απόσπασμα ή μια γραπτή αποδοχή πωλήσεων που εκδίδεται ή που ελέγχεται από
ανώτερος υπάλληλος ή άλλο εξουσιοδοτημένο προσωπικό της επιχείρησής μας. Μια τιμή που υποδεικνύεται ως εταιρία για μια συγκεκριμένη περίοδο μπορεί
ανακαλείται από την επιχείρησή μας εάν η ανάκληση είναι εγγράφως και ταχυδρομείται στον αγοραστή πριν από το χρόνο α
η γραπτή αποδοχή της τιμής παραλαμβάνεται από την επιχείρησή μας. στέλνοντας σημείο. Η επιχείρησή μας διατηρεί το δικαίωμα
για να ακυρώσουν τις τιμές σε περίπτωση πώλησης διαταγών που είναι χαμηλότερες από οι τιμές που αναφέρονται προσδιορίζονται από την κυβέρνηση
κανονισμοί.

 

5. ΜΕΤΑΦΟΡΑ - Εκτός αν ειδάλλως παρεχόμενη, η επιχείρησή μας θα χρησιμοποιήσει την κρίση της στον καθοριστικό μεταφορέα και τη δρομολόγηση. Σε κάθε περίπτωση, η επιχείρησή μας δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις ή υπερβολικές δαπάνες μεταφορών ως αποτέλεσμα της επιλογής της.

 

6. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - Εκτός αν ειδάλλως παρεχόμενη, η επιχείρησή μας θα συμμορφωθεί μόνο με τα κατώτατα επίπεδα συσκευασίας της για τη μέθοδο μεταφοράς που επιλέγεται. Το κόστος όλης της ειδικής συσκευασίας, της φόρτωσης ή της ενίσχυσης που ζητούνται από τον αγοραστή θα πληρωθεί από τον αγοραστή. Όλο το κόστος της συσκευασίας και της αποστολής για τον ειδικό εξοπλισμό του αγοραστή θα πληρωθεί από τον αγοραστή.

Ομάδα επιχείρησης

Anping Yuanhai Wire Mesh Hardware Products Co.,Ltd
Δυτικά της ζώνης ανάπτυξης, κομητεία Anping, επαρχία Hebei, Κίνα
Τηλ.::86-318-7615090
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Security Metal Fencing προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 securitymetalfencing.com. All Rights Reserved.